Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНА СРЕДБА – КОНЦЕРТ НА ПИЈАНИСТОТ ВИЛИЈАМ МАСЕЛОС

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.08.1973