Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
СИМПАТИЧНА МЛАДЕШКА И ПРОФЕСИОНАЛНА СЕАНСА
интерфест 99

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.10.1999

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВИСТИНСКА УМЕТНИЧКА СЕАНСА
ЗА КОНЦЕРТОТ НА АМЕРИКАНСКОТО ДУО ВО УМЕТНИЧКАТА ГАЛЕРИЈА

Периодика: Вечер Датум: 06.10.1989

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТО И ПЕРСПЕКТИВНО!

Периодика: Вечер Датум: 25.11.1983

Автор: Ратка Димитрова Категорија: критика
НЕСООДВЕТЕН СТАРТ НА НОВАТА СЕЗОНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.09.1983

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
РАЗНОВИДНО И УСПЕШНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.04.1976

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДИЈАМЕТРАЛНО СПРОТИВНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.04.1973