Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ВО СКОПЈЕ СВИРЕШЕ ВЕНГЕРОВ
кон концертот на рускиот виолинист максим венгеров

Периодика: Вечер Датум: 30.08.2000

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ТИВКА МУЗИЧКА ЗАВРШНИЦА

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.08.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧУДЕСНА ЕКСПРЕСИЈА ВО ИЗРАЗОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.08.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИМПАТИЧНО – НО СО МАЛИ НЕДОРЕЧЕНОСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1972

Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА КОГАН И ПАЛФИ

Периодика: Вечер Датум: 12.08.1969