Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МЛАДА ПИЈАНИСТКА СО БЛЕСКАВА ИДНИНА
кон концертот на ана гацева - пијано

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.10.2000

Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
КОНЦЕРТОТ НА ПРОФ. ФРАНТИШЕК РАУХ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.01.1947