Автор: Ѓурѓица Јовановска Категорија: критика
БАЛЕТОТ „ЛАБИН И ДОЈРАНА“

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.07.1980

Автор: Татјана Петковска Категорија: критика
ВИСТИНСКО ЗАЖИВУВАЊЕ НА БАЛЕТСКАТА УМЕТНОСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.05.1978