Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ ВЕЧЕРИ СО СОЛИСТИ НА ДУВАЧКИ ИНСТРУМЕНТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.12.1980

Автор: Елица Ѓорѓиева-Порента Категорија: интервју
ДЕТЕТО И МУЗИКАТА

Периодика: Вечер Датум: 15.09.1975

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
СО МЛAДЕШКИ ТРЕПЕТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.08.1975

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
НЕЗАБОРАВНО МАТИНЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.08.1974