Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
РОДЕНДЕНСКА ЧЕСТИТКА И ДИПЛОМАТСКА НОТА
за концертите на филхармонијата и на дуото шасар-захариева

Периодика: Дневник Датум: 09.02.2000

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ДЛАБИНСКИ ДОЖИВЕАН ИЗРАЗ
кон концертот на пијанистот тодор светиевпо повод 25 годишниот јубилеј

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.04.1999

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ТИВОК ЏИН
кон концертот на пијанистот николај петров „охридско лето 95“

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.09.1995

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕПОЛНА САЛА ЗА УНИНСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.02.1963