Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
БЕЗ ТИПИЧНА АТМОСФЕРА

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.03.1983

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
„СКОПЈЕ 78“

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.11.1978

Автор: Јане Коџабашија Категорија: Осврт
НОВИНА И ОСВЕЖУВАЊЕ ПРВАТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР-ПЕСНИТЕ СО РОДОЉУБИВА ТЕМАТИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.11.1977