Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
МОДЕРНО И КОЛКУ ДА БИДЕ МОДЕРНО
Кон премиерата на „Дон Џовани“ од Моцарт; диригент Оливер Балабурски, режија: Карла Штаумбертова - Штурм; проект на Опера- МНТ

Периодика: Вест Датум: 28.10.2002