Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ВИНИЦА БЕЗ КУЛТУРНО-ЗАБАВЕН ЖИВОТ–ДВЕГОДИШНА СТАГНАЦИЈА НА КУД „ВАНЧО ПРКЕ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1960