Автор: Марко Коловски Категорија: критика
АТРАКТИВНА ПРОГРАМА И КОРЕКТНА ИЗВЕДБА
КОН КОНЦЕРТОТ НА МЛАДИНСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА ОХРИДСКО ЛЕТО 94

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.08.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВЕ ПРОГРАМСКИ ОРИЕНТАЦИИ
за творечкиот портрет на стојан стојков и концертот на камерниот оркестар на мрт

Периодика: Вечер Датум: 06.04.1994