Автор: Тина Иванова Категорија: критика, интервју
СКОПЈЕ ГОРЕШЕ КОЛКУ ШТО САКАА ПРИСУТНИТЕ
БОБАН МИЛОШЕСКИ АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА

Периодика: Утрински весник Датум: 05.06.2000

Автор: Т.И. Категорија: критика
ИЗГОРЕ ЛИ СКОПЈЕ
ШЕСТЧАСОВНА ЗАБАВА НА СКОПСКИ САЕМ

Периодика: Утрински весник Датум: 29.05.2000