Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
ЗОМБИТЕ ГО ИЗТРЧАА ПРВИОТ КРУГ
СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ - ДЕН ПОТОА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.06.1994

Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
БАЛКАНСКА РАПСОДИЈА
СКОПЈЕ 103 УРБАН ФЕСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.06.1994