Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
КВАЛИТЕТНИ КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.08.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДОСЛЕДНО И ВДАХНОВЕНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.01.1980

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ВИОЛИНИСТОТ ЛАЗАР МАРЈАНОВИЌ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.03.1959