Автор: Драго Јаневски Категорија: критика
НЕПОТПОЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.03.1972

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРИЈАТНА ВОЗБУДА: ПРИСУСТВО НА МНОГУБРОЈНА ПУБЛИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.02.1966