Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: Осврт
НА КРАЈОТ-СОГЛЕДУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.05.1976

Автор: Бранко Каракаш Категорија: друго
СЛАБА ПОСЕТА НА КОНЦЕРТИТЕ НА ДОМАШНИТЕ РЕПРОДУКТИВЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.01.1958