Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УСПЕШНА МЕНДЕЛСОНОВА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.04.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕЕДНАКВИ ИСПОЛНЕНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.08.1964

Автор: К.Г. Категорија: критика
НОВИ УСПЕСИ НА ПОДИУМИТЕ ВО ВИЕНА И КРАКОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.06.1961