Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ДВАЈЦА МЛАДИ УМЕТНИЦИ НА КОНЦЕРТОТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.06.1956