Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МОБИЛИЗИРАНИ КРЕАТИВНИ СОСТОЈБИ
за концертот на мф под диригентство на дорон соломон од израел, солист - марине јашвили

Периодика: Вечер Датум: 02.02.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МУЗИЧКО И ЕСТРАДНО ДОЖИВУВАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 17.09.1984

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ПРОДОЛЖУВА УСПЕШНАТА СЕРИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.1978

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
ДВЕ ИМИЊА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.12.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИМПАТИЧНА МУЗИЧКА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.11.1969

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВТОР КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ВО ОВАА СЕЗОНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.10.1956