Автор: Томислав Ивановски Категорија: критика
ПРЕКРАСЕН НАСТАП НА СИМОН ТРПЧЕСКИ
Во Лондонскиот "Ројал Алберт Хол"

Периодика: Утрински весник Датум: 29.07.2004