Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СТАНДАРДНО-НЕ ОСОБЕНО ИНТЕРЕСНО
за концертот на мф со гостите од јужна кореја - диригентот чое јонг хо и пианистката шин јунг вун

Периодика: Вечер Датум: 23.10.1996