Автор: Теодора Хаџи Шуме Категорија: критика
КРЕАТИВНО ДОЖИВУВАЊЕ НА МУЗИКАТА
Шауна Ролстон

Периодика: Утрински весник Датум: 22.08.2003

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
СЕНЗИБИЛНОСТА НА ГОЛЕМИТЕ МУЗИЧАРИ
ОХРИДСКО ЛЕТО, КОНЦЕРТ НА ШАУНА РОЛСТОН И ЕЛИЗАБЕТ БАШМЕТ „МОСКОВСКИТЕ СОЛИСТИ"

Периодика: Дневник Датум: 20.08.2002