Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ФЕНОМЕНАЛНО МУЗИЦИРАЊЕ НА КЛАРИНЕТИСТКАТА ШАРОН КАМ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.2007

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МУЗИЧАРОТ ТРЕБА ДА СЕ СПЛОТИ СО ИНСТРУМЕНТОТ
Шарон Кам Kларинетистка

Периодика: Утрински весник Датум: 17.07.2007

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ИНДИВИДУАЛНА МУЗИЧКА ВИЗИЈА
концерт на кларинетистката Шарон Кам

Периодика: Утрински весник Датум: 16.07.2007