Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ТРИ РАЗЛИЧНИ ВРЕДНОСТИ

Периодика: Вечер Датум: 21.11.1985

Автор: Снежана Пановска Категорија: критика
МЛАДЕШКА ВИРТУОЗНОСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1985

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
БЕЗ ВЖЕШТУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.08.1979