Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РАЗЛИЧНИ ВРЕДНОСТИ
за концертот на пијанистката марша тодоровска и виолинистот никола станковиќ на скопско културно лето

Периодика: Вечер Датум: 08.07.1991

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВИСТИНСКИ И СЕРИОЗНИ ПЕРСПЕКТИВИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.04.1972