Автор: Владо Чучков Категорија: критика
АНГАЖИРАН ИСПОЛНУВАЧКИ ОДНОС
за концертот на македонската филхармонија под диригентство на мишел хавенит, солисти: зорица миленковиќ-наум - флејта и антон диков -пијано

Периодика: Вечер Датум: 14.02.1994