Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ДОЖДОТ ГО ПРЕСЕЛИ КОНЦЕРТОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“
Филхармоничарите завчера некако успеаја да се заштитат од ветер

Периодика: Утрински весник Датум: 01.08.2009