Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ПИЈАНИСТОТ БЛЕСНА, СИМФОНИЧАРИТЕ ПОТФРЛИЈА
Кон концертот на Македонската филхармонија со Рустем Хајрудиноф на пијано, Англија, диригент Џон Гибонс, Англија

Периодика: Вест Датум: 13.02.2008

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПИЈАНИСТОТ ХАЈРУДИНОФ ЈА ОТКРИВАШЕ ТАЈНАТА НА УБАВОТО
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.02.2008