Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДОСЛЕДНИ ВОКАЛНИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИЛНА И АНГАЖИРАНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Вечер Датум: 22.05.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ТРИ ПОЗНАНСТВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.05.1964