Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
АКТЕРИТЕ НА БОЉШОЈ ТЕАТАР…

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.08.2004

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ВО СПОМЕН НА ШАЉАПИН

Периодика: Македонско радио Датум: 02.05.1998

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДНА ПИЈАНИСТКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.10.1967

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ВИСОКО РЕПРОДУКТИВНО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1967

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ШЕСТИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА НРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.02.1962

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НАСТАП НА ДИРИГЕНТОТ ВАНЧО ЧАВДАРСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.12.1960

Автор: Кирил Македонски Категорија: критика
ЧЕТВРТИОТ КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.02.1953