Автор: Марко Коловски Категорија: критика
НАЈКВАЛИТЕТНИОТ НАСТАП СЕЗОНАВА
Концерт на Македонската филхармонија

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 01.03.2002

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
УШТЕ ЕДНО УСПЕШНО КОНЦЕРТНО МАТИНЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.01.1974

Автор: Петре Богданов-Кочко Категорија: критика
ДЕСЕТИОТ КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Разгледи Датум: 10.03.1957

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ДЕСЕТТИ КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.03.1957