Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
ИНТОНАЦИСКИ СИНДРОМ
настап на триото „скопје“ на јасминка чакар, на цветан стојанов и тодор светиев и на стојан димов и рита трпчева-поповиќ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.07.1997

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
АПЛАУЗИ ЗА ЈАНЧЕВЕЦКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.03.1966