Автор: Јулијана Жабева Категорија: критика
ЕКСПРЕСИВНОСТ И ДЛАБОЧИНА ВО ИНТЕРПРЕТАЦИЈАТА
БОЖИКЕН КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР СКОПСКИ СОЛИСТИ

Периодика: Дневник Датум: 12.01.2007

Автор: Славко Маринковиќ Категорија: критика
ПРЕКРШЕНО ФЕСТИВАЛСКО ПРАВИЛО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.06.1961