Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ДЕНЕС МАКЕДОНСКИТЕ МУЗИЧАРИ ФОРМИРААТ СВОЕ ДРУШТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.01.1947