Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
МАКЕДОНСКА ПРЕМИЕРА НА РЕКВИЕМОТ ОД КЕРУБИНИ
велигденски концерт на филхармонијата

Периодика: Дневник Датум: 10.05.2000