Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ДВА ЏЕЗ СИМБОЛА: ОСКАР ПИТЕРСОН И ЕЛА ФИЦЏЕРАЛД : ПО ПОВОД КОНЦЕРТОТ ВО БЕЛГРАД НА 21 ФЕВРУАРИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.02.1961