Автор: Цветанка Зојчевска Категорија: критика
И ПРАИЗВЕДБИ И ПОЗНАТИ ДЕЛА

Периодика: Вечер Датум: 21.10.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДАЛЕКУСЕЖНА ИНИЦИЈАТИВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.02.1968