Автор: Тина Иванова Категорија: критика
УСПЕСИ НА МЛАДАТА ФЛЕЈТИСТИЧКА ШКОЛА ОД МАКЕДОНИЈА
"Ровере дОро", интернационален музички натпревар во Сан Бартоломео, Италија

Периодика: Утрински весник Датум: 11.10.2002