Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ВО ЗНАКОТ НА ЈУБИЛЕЈОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.12.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРИСУСТВО НА ДОБАР ВИОЛИНИСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.05.1973