Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
„ЛОС ПАРАГВАЈОС“- ПОФАЛБИ, ЗАМЕРКИ, РАЗОЧАРУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.08.1965