Автор: А. Митевски Категорија: критика
„НИКЕЈА“ – ПОБЕДНИЧКИ!
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 03.02.1994

Автор: Дејан М. Павловиќ Категорија: критика
ФАСЦИНАНТНО БОЛНО
ФЕНОМЕНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.01.1994

Автор: Оливер Белопета Категорија: критика
ДЛАБОКО ПОД ПРАШИНАТА
ЈУРА СТУБЛИЌ И ФИЛМ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.12.1993

Автор: Петар Станоевски Категорија: критика
МЕГАЛОМАНСКИ ТУРНЕИ И КОНЦЕРТИ
ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ НА РОК И ПОП СЦЕНАТА

Периодика: Вечер Датум: 31.12.1988

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
АПЛАУЗИ ЗА АНГЛИСКИОТ СОСТАВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.03.1973