Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СУПТИЛНИ УМЕТНИЧКИ КАЖУВАЊА
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ПИЈАНИСТОТ АЛЕКСАНДАР СЕРДАР ВО САЛОНОТ 19,19

Периодика: Вечер Датум: 11.03.1988

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
НИШТО НОВО
КОН НАСТАПИТЕ НА ПИЈАНИСТОТ РУДОЛФ КЕРЕР ОД СССР И СЛОВЕНЕЧКИОТ ОКТЕТ ОД ЉУБЉАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.08.1986

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНО, НЕСЕКОЈДНЕВНО, ДРАМАТИЧНО

Периодика: Вечер Датум: 01.08.1986

Автор: Снежана Пановска Категорија: критика
БРИЛИЈАНТЕН НАСТАП

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.07.1985

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГОЛЕМО ИСПОЛНИТЕЛСКО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975