Автор: Б.Ортаков Категорија: критика
ВОЗБУДЛИВИ ПОСВЕТУВАЊА
КОН НАСТАПИТЕ НА ДУОТО ХАЏИГЕОРГИЕВА-КОРОЉОВ И ЈАПОНСКИОТ ВИОЛОНЧЕЛИСТ МИНЕО ХАЈАШИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО 88

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1988