Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА АНТОНИО ЈАНИГРО И ЗОРА ГУШИЌ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.10.1950