Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
МАКОТРПЕН ТРУД-ВРЕДЕН ЗА ПОЧИТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.03.1974

Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ПО ГОЛЕМАТА ТУРНЕЈА НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.02.1964