Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
ВРВНО ТЕХНИЧКО МАЈСТОРСТВО
кон концертот на виолинистот михајло куфојанакис на виолина и маја кастратовиќ на пијано

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.07.1998

Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
ДОСТОЈНА ВИОЛИНСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА
кон концертот на михајло куфојанакис на виолина и маја кастратовиќ на пијано

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.01.1998

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВИРТУОЗНОСТА НА МАЈКЛ РАБИН

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.10.1958