Автор: Љупчо Јолевски Категорија: критика
ЗА КОГО БИЈАТ КАМБАНИТЕ
ПИНК ФЛОЈД ВО ЖИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.09.1994

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
СЦЕНИ ОД ЖИВОТОТ
КОН ПРАИЗВЕДБАТА НА БАЛЕТСКОТО ДЕЛО ПИНК ФЛОЈД НА СЦЕНАТА НА МНТ ВО КОРЕОГРАФИЈА И РЕЖИЈА НА ДРАГУТИН БОЛДИН

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.01.1992