Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ДВЕ ЕНЕРГИИ: НА ЗРЕЛОСТ И НА САМОДОКАЖУВАЊЕ
За концертите на Славица Петровска Галиќ-сопран, Јасминка Чакар-пијано и за Ана Гацева-пијано и Бруно Филип-кларинет

Периодика: Вест Датум: 24.11.2003