Автор: Т. Титизов Категорија: критика
ОБНОВЕНАТА „КОПЕЛИЈА“

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.05.1963

Автор: Т. Титизов Категорија: критика
ЕЛИЦА ПОПОВСКА КАКО ЖИЗЕЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.04.1963