Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ФЕНОМЕНАЛНО МУЗИЦИРАЊЕ НА КЛАРИНЕТИСТКАТА ШАРОН КАМ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.2007

Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
ПРЕФИНЕТА ИНТЕПРЕТАЦИЈА
кон концертот на триото „ехнатон“, „интерфест 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.10.1999

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ЗНАЧАЈНО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.07.1974